wordpress-seo
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/viraskc1/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114طراحی نرم افزار اختصاصی فرآیند طراحی، ایجاد، استقرار و نگهداری نرم افزار برای مجموعه خاصی از کاربران، عملکردها یا سازمان ها است. یعنی این عبارت به نرم افزار هایی اطلاق می گردد که برای انجام وظایف خاصی طراحی شده اند. برخلاف نرم افزارهای تجاری خارج از قفسه (COTS)، توسعه نرم افزار سفارشی مجموعه ای از الزامات تعریف شده را هدف قرار می دهد در صورتی که COTSها مجموعه وسیعی از الزامات را هدف قرار می دهد که به آن این اجازه را می دهد تا بسته بندی و به صورت تجاری به بازار عرضه و توزیع شود.
به عنوان مثال، Microsoft Office و Sitebuilder.com محصولات و خدمات نرم افزاری تجاری بسته بندی شده هستند. آنها نیازهای عمومی بهره وری اداری و ایجاد وب سایت را برآورده می کنند.
از طرف دیگر، نرم افزار سفارشی برای مجموعه ای از نیازهای خاص طراحی شده است، مانند:
طراحی نرم افزار اختصاصی به عنوان نرم افزار سفارشی نیز شناخته می شود.
توسعه این دست از نرم افزار ها بسیار مهم هستند زیرا می توانند با هزینه های خرید و تدوین و تامین نگهداری نرم افراز های تجاری رقابت نمایند.
برخی از مزایا عبارتند از:
در حال حاضر که بازار کار در هر زمینه ای بسیار رقابتی است، برندسازی شخصی می تواند کمک بسیار زیادی را به شما بکند. در واقع برندسازی شخصی هنگامی به درستی صورت کرفته که افراد مختلف بدون اینکه شما در آن لحظه حضور داشته باشید در مورد شما صحبت کنند. به عبارت دیگر برندینگ شخصی، شهرت شما است و این شهرت می تواند باعث موفقیت و یا شکست شما شود.
الان که متوجه شدیم برندینگ شخصی چیست و دلیل نیاز به آن چیست می توانیم دلایل اهمیت آن را نام ببریم:
شاید در هنگام انتخاب فرد یا تیم مناسب برای طراحی نرم افزار اختصاصی خود دچار شک شده باشید. اما واقعیت این است که هر کدام از گزینه ها روبه روی شما که شامل سپردن طراحی نرم افزار به اشخاص و یا به شرکت ها است، مزایا و معایب خاص به خود را دارند برای مثال هنگامی که بحث هزینه مطرح باشد ساید کار کردن با اشخاص بسیار به نفع باشد. اما در زوایای دیگر عقد قرارداد با یک شرکت می تواند سود بیبشتری را به شما برساند.
معمولاً طراحی نرم افزار های اختصاصی نیاز به چند زبان برنام نویسی برای طراحی صهر تا صد پروژه دارد. طبیعتاً شرکت ها افراد متخصص در حوزه های مختلفی را استخدام می کنند از این رومی توان به جرعت گفت مه با سپردن کار خود به یک شرکت و یا تیم حرفه ای با این که امکان بالا رفتن هزینه دارد اما شما به صورت قطع اطمینان پیدا می کنید که می توانید نرم افزار خود را همانگونه که نیاز دارید توسعه دهید و از پشنبانی آن نیز اطمینان داشته باشید
1. برنامه ریزی و جمع آوری نیازمندی ها
مشتری مشکلی را توصیف می کند که باید به آن پرداخته شود، که به عنوان پایه ای برای تکمیل بقیه نیازمندی های نرم افزار عمل می کند. اسناد مورد نیاز از دادههای بهدستآمده از مشتری و کاربران (در صورت لزوم) تولید میشوند تا اطمینان حاصل شود که تیم توسعه متوجه میشود که چه چیزی نیاز کاربران است تا آن را ایجاد کنند.
2. طراحی
این دومین مرحله از چرخه طراحی نرم افزار اختصاصی است که مستلزم توسعه معماری، نمونه های اولیه و طراحی تجربه کاربر است. در اینجا خلاصه ای سریع از آنچه این مرحله شامل می شود آورده شده است:
معماری نرم افزار: به فرآیند ایجاد یک زنجیره مرتب از عناصر در یک برنامه نرم افزاری برای کنترل کیفیت، خوانایی و قابلیت دسترسی اشاره دارد. ممکن است معماری نرم افزار را به عنوان طرح اولیه تیم توسعه در نظر بگیرید.
نمونه اولیه: تیم رابط کاربری/تجربه کاربر نرم افزار (UI/UX) یک نسخه اولیه از برنامه ایجاد می کند تا ظاهر و جریان عناصر طراحی نرم افزار را تأیید کند. این به تیم و ذینفعان اجازه می دهد تا ظاهر بصری نرم افزار را تصور کنند.
3. توسعه نرم افزار
مرحله بعدی مرحله کدگذاری است که در آن توسعه دهندگان نرم افزار برای تحقق ایده خود تلاش می کنند. توسعه دهندگان نرم افزار KLOC (هزاران خط کد) را به زبان های برنامه نویسی که با آن آشنا هستند می نویسند. هدف تیم توسعه افزایش سرعت توسعه دهندگان با حفظ کیفیت بالا است.
تیم توسعه نرمافزار ممکن است تصمیم بگیرد که برنامه را یکباره منتشر کند، همانطور که در توسعه آبشار انجام میشود، یا میتواند آن را به بخشها (بخشها) تقسیم کند و آنها را جداگانه ارائه کند (رویکرد چابک). پس از تکمیل کد، تیم توسعه آن را برای ارزیابی به تیم تست تحویل می دهد.
4. تست و تضمین کیفیت
این مرحله از فرآیند توسعه برنامه مربوط به اعتبار سنجی کد نوشته شده برای نقص ها و سایر ناهنجاری ها است. این زمانی است که تیم تست و تضمین کیفیت برای تأیید و گزارش اشکالات به تیم همکاری می کنند.
تیم آزمایش میتواند از روشهای عملی یا آزمایش خودکار (بر اساس مهارتها و روشهای تعیینشده) استفاده کند. در این مورد، آزمایشکنندگان و تیم با هم کار میکنند تا از تحویل یکپارچه نرمافزار اطمینان حاصل کنند.
5. استقرار
پس از ایجاد، تست، اصلاح، تست مجدد و تایید در شرایط تولید نرم افزار، وارد محیط تولید می شود. اگر از رویکرد Agile SDLC استفاده می کنید، توسعه و استقرار ممکن است به معرفی MVP و سایر ویژگی ها اشاره داشته باشد.
با این حال، وقتی صحبت از Waterfall می شود، استقرار به معرفی یک محصول کاملاً عملیاتی به بازار اشاره دارد. در صورتی که کاربران با مشکلی در برنامه مواجه شوند، برای بررسی مجدد و تعمیر به تیم نرم افزار برمی گردد.
Libero nibh at ultrices torquent litora dictum porta info switch@info.com
Start connecting your payment with Switch App.
Libero nibh at ultrices torquent litora dictum porta info switch@info.com
Start connecting your payment with Switch App.
Libero nibh at ultrices torquent litora dictum porta info switch@info.com
Start connecting your payment with Switch App.