cropped-cropped-vira-logo-e1668261057882.png

شرکت دانش بنیان ویرا سگال کارو

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی و دیجیتال مارکتینگ

همین حالا وب سایت اختصاصی خود را توسعه دهید 021 88809098 021 88809098

طراحی وب سایت اختصاصی چیست؟

طراحی وب سایت اختصاصی یکی از کارآمد ترین انواع طراحی وب سایت می باشد. این دست از طراحی های وب سایت دقیقاً با توجه به نیاز های مشتریان صورت می پذیرد. 

چرا سفارش طراحی وب سایت اختصاصی بدهید؟

طراحی سامانه های تحت وب برای گاربران وزیت های زیادی دارد که این امر موج شده تا این دست از سامانه ها بسیار محبوب و پر استفاده باشند. 

مزایا:

برنامه های کاربردی وب مزایای بسیاری دارند. برخی از مزایای رایج عبارتند از:

  • چندین کاربر می توانند به یک نسخه از یک برنامه دسترسی داشته باشند.
  • کاربران نیازی به نصب برنامه ندارند.
  • کاربران می توانند از طریق پلتفرم های مختلف مانند دسکتاپ، لپ تاپ یا موبایل به اپلیکیشن دسترسی داشته باشند.
  • کاربران می توانند از طریق چندین مرورگر به برنامه دسترسی داشته باشند.

سامانه تحت وب یا سامانه بومی (Native apps):

در بخش نرم افزار های تلفن همراه، طراحی سامانه های تحت وب گاهی اوقات با سامانه های بومی مقایسه می شوند، سامانه های بومی برنامه هایی هستند که توسعه دهندگان به طور خاص برای یک پلت فرم یا دستگاه خاص می سازند و روی آن دستگاه نصب می کنند. برنامه‌های بومی معمولاً می‌توانند از سخت‌افزار خاص دستگاه، مانند GPS یا دوربین تلفن همراه استفاده کنند.

برنامه هایی که این دو رویکرد را ترکیب می کنند، گاهی اوقات به عنوان برنامه های کاربردی ترکیبی شناخته می شوند. برنامه‌های ترکیبی مشابه سامانه های تحت وب کار می‌کنند، اما مانند یک برنامه بومی روی دستگاه نصب می‌شوند. برنامه های ترکیبی همچنین می توانند با استفاده از API های داخلی از منابع خاص دستگاه بهره ببرند. 

طراحی سامانه های تحت وب

مراحل راه اندازی وب سایت اختصاصی

اگر قصد طراحی وب سایت اختصاصی دارید باید مذاحلی را رعایت کنید. این مراحل عبارتند از:

  1. کسب و یا استخدام افرادی که علم و مهارت مورد نیاز جهت طراحی وب سایت اختصاصی را دارند. اگر قصد دارید تا به صورت شخصی وب سایت اختصاصی خود را طراحی کنید نیاز دارید تا با مباحث طراحی وب سایت آشنا باشید. در غیر این صورت باید یا افرادی را در مجموعه خود استخدام کنید که در این زمینه متخصص هستند و یا پروژه خود را به شرکت هایی بسپارید تا وب سایت مورد نیاز شما را برای شما طراحی نمایند.
  2. در این مرحله شما باید برای وب سایت خود اهدافی را تعیین نمایید این اهداف باعث می شوند تا شما بتوانید بهتر نقسشه راه و مخاطبان خود را بشناسید. با این کار شما می توانید برای طراحی رابط کاربری سایت، زیبایی شناسی، صفحات احتمالی و سایر جنبه‌هایی که مستقیماً در اهداف شما ریشه دارند برنامه مشخصی داشته باشید.
  3. در مرحله بعدی شما باید خدمات میزبانی وب و یا همان هاستینگ خود را انتخاب کنید. این مرحله شاید یکی از راحت ترین و در عین حال مهمترین مراحل زذاحی وب سایت اختصاصی باشند. بسیاری از این مراکز که خدمات هاستینگ ارائه می دهند پکیج های ویژه ای دارند که مراحل کار را برای مشتریان خود بسیار راحت تر می کنند. 
  4. این مرحله، انتخاب نامن دامنه است. این مرحله یکی از حیاتب ترین مراحل طراحی وب سایت اختصاصی است. نام دامنه شما باید در عین حال هم ساده و گیرا باشد و هم کسب و کار شما را به روشنی بیان و معرفی کند. نام دامنه باید تا جایی که امکان دارد کوتاه و یک تکه باشد. به یاد داشته باشید که انتخاب این نام به این جهت که مشتریان و مخاطبان شما از این به بعد شما را به این نام در دنیایی مجازی خواهند شناخت بسیار مهم است.
  5. ظاهر سایت خود را انتخاب کنید برای انجام این کار می توانید از قالب های آماده استفاده کنید و یا از یک طراح UI و  UX حرفه ای در جهت توسعه وب سایت اختصاصی خود استفاده کنید. این انتخاب و طراحی نکته بسیار مهمی است زیرا اولین شاخصی که مخاطبان را به خود جذب می کند ظاهر سایت و کارامدی آن می باشد.
  6. صفحات مرتبط با وب سایت خود را توسعه دهید. این صفحات باید هم از نظر ظاهری و هم از نظر کاتربرد و ساختار با سایت شما هم خوانی داشته باشند. برای مثال در یک سایت شرکتی صفحه های مورد نیاز شامل صفحه خانه، بلاگ، گالری تصاویر، درباره مجموعه و اطلاعات دسترسی و تماس با مجموعه هستند.این در حالی است که سایت های فروشگاه یک صفحه فروشگاه یا محصولات و یا هر دو را در خود داشته باشد. 
  7. ایجاد درگاه پرداخت مرحله بعدی است که در صورت نیاز باید به آن پرداخت.  این مرحله بسیار از نظر امنیتی اهمیت دارد زیرا تمامی پرداخت های از این بخش صورت می پذیرد. بسیاری از بانک ها این قابلیت را به صورت API در اختیار کاربران قرار می دهند.
  8.  

برای طراحی وب سایت اختصاصی

همیــــــن الان تمـــــــــاس بگیــــــــرید

انواع طراحی وب سایت اختصاصی

به صورت کلی می توان گفت که از بسیاری از زبان های برنامه نویسی می توان برای طراحی وب سایت اختصاصی استفاده نمود. اما برخی از این زبان ها در میان سایر آنها  کاربرد بیشتری دارند. 

در این میان PHP، C++ ، python ، Java ، React و موارد دیگری را می توان نام برد. در این مطلب ما قصد داریم تا به طراحی سایت با پایتون و جنگو و همچنین طراحی سایت با ری اکت بپردازیم.

طراحی سایت با ری اکت:

  • ایجاد آسان برنامه های پویا:

React برخلاف جاوا اسکریپت، جایی که اغلب کدنویسی خیلی سریع پیچیده می شود، ایجاد برنامه های وب پویا را آسان تر می کند؛ زیرا با کدنویسی کمتر، عملکرد بیشتری ارائه می کند.

  • عملکرد بهبود یافته:

این کتابخانه از دام (DOM) مجازی استفاده می کند، در نتیجه برنامه های وب را سریع تر ایجاد می کند.

  • اجزای قابل استفاده مجدد:

مؤلفه ها، بلوک های سازنده هر برنامه React هستند. یک برنامه واحد معمولاً از چندین مؤلفه تشکیل شده است. این مؤلفه ها، منطق و کنترل های خود را دارند و می توان از آن ها در سراسر برنامه استفاده مجدد کرد که به نوبه خود زمان توسعه برنامه را به طور چشمگیری کاهش می دهد.

  • جریان داده های یک طرفه:

این کتابخانه از یک جریان داده یک طرفه پیروی می کند، این بدان معنی است که هنگام طراحی سایت با React، توسعه دهندگان اغلب اجزای فرزند را در اجزای والد قرار می دهند. از آنجایی که داده ها در یک جهت جریان می یابند، اشکال زدایی خطاها و دانستن محل بروز مشکل در یک برنامه کاربردی در لحظه مورد نظر آسان تر می شود.

  • امکان یادگیری آسان

یادگیری آن آسان است، زیرا بیشتر مفاهیم پایه HTML و جاوا اسکریپت را با برخی از اضافات مفید ترکیب می کند. با این حال، همانطور که در مورد سایر ابزارها و فریم ورک ها وجود دارد، باید مدتی را صرف کنید تا درک درستی از این کتابخانه داشته باشید.

 
  • توسعه برنامه های وب و موبایل:

ما قبلاً می دانیم که این کتابخانه برای توسعه برنامه های کاربردی وب استفاده می شود؛ اما این تنها کاری نیست که می تواند انجام دهد. چارچوبی به نام React Native وجود دارد که برگرفته از خود React است که بسیار محبوب است و برای ایجاد برنامه های موبایل استفاده می شود. بنابراین، در واقعیت، این کتابخانه می تواند به عنوان پایه ای برای ساخت و توسعه اپلیکیشن های تحت وب و موبایل استفاده گردد.

  • ابزارهای اختصاصی برای اشکال زدایی آسان:

فیس بوک، افزونه کروم را منتشر کرده است که می تواند برای اشکال زدایی برنامه های ری اکت استفاده شود. این باعث می شود که فرآیند اشکال زدایی برنامه های وب، سریع تر و آسان تر شود.

طراحی سایت با پایتون و جنگو

یژگی‌های اصلی پایتون آن را به گزینه‌ای محبوب برای توسعه وب تبدیل می‌کند. پایتون رایگان، منبع باز و به‌طور گسترده در دسترس است. همچنین سازگاری آن با سایر زبان‌های مختلف برنامه نویسی بیش از هر چیزی به این محبوبیت مشروعیت بخشیده است. پایتون به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد که وب‌سایت‌هایی را بر اساس چندین الگوی برنامه نویسی مختلف ایجاد کنند. به‌عنوان‌مثال، هم برای برنامه نویسی شی‌ءگرا (OOP) و هم برای برنامه نویسی تابعی (FP) مناسب است.

پایتون همچنین دارای قابلیت تایپ پویا (تعریف متغیر به‌صورت پویا) است. به زبان ساده این یعنی که اسکریپت‌های پایتون قبل از اجرا نیازی به کامپایل ندارند. این ویژگی به‌خصوص برای توسعه وب بسیار مفید است، زیرا به کد نویسی کمتری نیاز دارد و اشکال‌زدایی را آسان‌تر می‌کند. به صورت کلی میتوان گفت پایتون بعد از ترکیب جاوا اسکریپت، html و css محبوب‌ترین زبان برای توسعه وب است و حتی زبان برنامه نویسی php را نیز پشت سر گذاشته است.

مزایای پایتون برای توسعه وب

در کل پایتون دارای مزایای مشخصی است که آن را برای توسعه برنامه‌های کاربردی وب مناسب می‌کند. مزایایی که در ادامه موردبررسی قرار خواهند گرفت ما را مجاب کرده است که دوره آموزش طراحی سایت با پایتون را در پلتفرم مکتب خونه قرار دهیم.

  • یادگیری آسان

یکی از دلایل محبوبیت زبان برنامه نویسی پایتون، بدون شک قابلیت یادگیری آسان آن است. پایتون، به‌عنوان یک زبان برنامه نویسی، به‌گونه‌ای طراحی‌شده که واضح و مختصر باشد. نحو روان آن دلیل اصلی خوانایی آن در نظر گرفته می‌شود که بر وضوح بیش‌ازحد تأکید می‌کند. برخلاف سایر زبان‌های برنامه‌نویسی، مانند جاوا، سی شارپ، یا سی پلاس پلاس که در آن‌ها باید به میزان قابل‌توجهی کد بیشتری بنویسید، پایتون چیزی مشابه را با کد کمتر انجام می‌دهد.

  • اکوسیستم غنی

در عین اینکه توسعه‌دهندگان برنامه‌ها را می‌سازند، مشکلات رایجی وجود دارد که با آن‌ها مواجه می‌شوند. آن‌ها برای رویارویی با هر چالشی باید کد بنویسند که با این چالش‌ها می‌تواند مواردی مانند، اعتبارسنجی داده، خواندن داده‌ها از یک فایل CSV، درخواست شبکه و غیره باشد. بسیاری از توسعه‌دهندگان درنهایت کتابخانه‌هایی می‌نویسند که این کتاب‌خانه‌ها بسته‌های کدی هستند که به آن‌ها اجازه می‌دهد چنین وظایفی را به‌راحتی انجام دهند. این کتابخانه‌ها معمولاً در اینترنت توزیع می‌شوند تا توسعه‌دهندگان دیگری که سعی در حل مشکلات مشابه دارند، بتوانند از آن استفاده کنند.

 پایتون تعداد زیادی کتابخانه آماده برای توسعه‌دهندگان دارد تا از آن‌ها برای حل مشکلات متعدد استفاده کنند. توسعه‌دهندگان می‌توانند کتابخانه‌های خود را نیز توزیع کنند. همه این موارد به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا روی مسائلی که قبلاً حل شده‌اند تمرکز نکنند، بلکه از زمان و انرژی خود برای ساخت برنامه‌ها و حل مشکلات منحصربه‌فرد خود استفاده کنند. در دوره آموزش طراحی سایت با پایتون، دانشجویان با نحوه کار با کتاب‌خانه‌ها، مخصوصاً کتاب‌خانه‌های لازم برای توسعه وب آشنا خواهند شد.

  • سرعت توسعه بالا

ازآنجایی‌که یادگیری و درک پایتون آسان است، این امر موجب افزایش سرعت توسعه خواهد شد. همچنین از دلایل دیگر افزایش سرعت توسعه با پایتون می‌توان به وجود کتاب‌خانه‌های غنی برای توسعه و همچنین نحو آسان آن اشاره کرد.

  • انجمن پشتیبانی بزرگ

پایتون جامعه بزرگی از توسعه‌دهندگان دارد که از آن استفاده می‌کنند. این انجمن تعداد زیادی از افراد حرفه‌ای و توسعه‌دهندگان ارشد پایتون را دارد که برای مدت طولانی از این زبان استفاده می‌کنند. به دلیل چنین جامعه بزرگی از توسعه‌دهندگان، هر سؤالی که توسعه‌دهندگان جدید دارند می‌توانند توسط این متخصصان با سطوح مختلف مهارت در زبان پاسخ داده شود که می‌تواند به شما در یادگیری توسعه وب با پایتون کمک کند. علاوه بر این، این انجمن‌ها مشکلاتی که برای توسعه‌دهندگان هنگام توسعه برنامه‌ها با آن‌ها مواجه می‌شوند یا قبلاً حل شده‌اند را شامل می‌شود در این انجمن‌ها تعداد زیادی از توسعه‌دهندگان مایل به کمک هستند.

  • چارچوب‌های وب پایتون

فریم ورک یا چارچوب مجموعه‌ای از بسته‌ها و ماژول‌های از پیش نوشته شده است که برای حل مشکلات رایج و افزایش سرعت توسعه در کنار هم قرار می‌گیرند. این مشکلات رایج معمولاً شامل بسیاری از وظایف مکرر مانند ورود به سیستم، اعتبارسنجی، ماندگاری و غیره است که توسعه‌دهندگان باید برای آن‌ها کد در پروژه‌های خود بنویسند. در این سناریو، یک چارچوب مجموعه‌ای از بسته‌های کد را ارائه می‌دهد که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا این مشکلات را به‌طور مداوم در تمام پروژه‌ها حل کنند.

 در توسعه برنامه‌های تحت وب پایتون، پایتون بیشتر برای ساخت بک‌اند استفاده می‌شود. فریمورک های پایتون رسیدگی به وظایف مرتبط با توسعه برنامه‌های پشتیبان، مانند تجزیه درخواست‌های HTTP، تولید پاسخ‌های HTTP، دسترسی به پایگاه داده، احراز هویت، مجوز و غیره را بر عهده دارند. چندین چارچوب توسعه وب و طراحی سایت با پایتون برای توسعه بک‌اند وجود دارد که این فریمورکها در زیر معرفی شده‌اند.

  • فریمورک جانگو

جنگو یک چارچوب HTTP پایتون برای ساخت بک‌اند برنامه‌های کاربردی وب است و این فریمورک نیز کاربرد بسیار زیادی در طراحی سایت با پایتون دارد. یکی از دلایل محبوبیت فریمورک جنگو این است که یادگیری و استفاده از آن بسیار آسان به‌حساب می‌آید، به‌خصوص به دلیل معماری قابل اتصال آن بسیار فریمورک پراستفاده‌ای است. جنگو به توسعه‌دهنده این امکان را می‌دهد تا برنامه‌های جداشده کوچکی بسازد که می‌توانند به پروژه‌های بزرگ‌تر متصل شوند.

جنگو با تعدادی کتابخانه بسیار قدرتمند برای انجام چندین کار عرضه می‌شود. یکی از محبوب‌ترین آن‌ها در میان این کتابخانه‌ها، کتاب‌خانه نقشه‌بردار شی رابطه‌ای (ORM) است. ORM یک بسته نرم‌افزاری بوده که از ایجاد کوئری‌های پایگاه‌داده و نگاشت نتایج به اشیاء پایتون که می‌تواند در یک پایگاه کد پایتون استفاده شود، مراقبت می‌کند. استفاده از ORM با دیگر کتابخانه‌های جنگو، ازجمله موتور قالب، اعتبارسنجی، پنل مدیریت و غیره آسان‌تر است. جنگو بهره‌وری توسعه‌دهندگان را با این رویکرد افزایش می‌دهد که کمتر بر روی جزئیات بی‌اهمیت سطح پایین تمرکز کنند و بیشتر بر روی حل مشکلات تجاری تمرکز کنند.

Libero nibh at ultrices torquent litora dictum porta info switch@info.com

Getting started is easy

Start connecting your payment with Switch App.

Libero nibh at ultrices torquent litora dictum porta info switch@info.com

Getting started is easy

Start connecting your payment with Switch App.

Libero nibh at ultrices torquent litora dictum porta info switch@info.com

Getting started is easy

Start connecting your payment with Switch App.